Project Description

Midas skaber værdi hos SEAS-NVE

LIBERALISERINGEN AF DEN DANSKE ENERGISEKTOR KRÆVER FOKUS PÅ KONKURRENCEDYGTIGE PRODUKTER, PRISER OG SERVICES.

SEAS-NVE som leverer el og fibernet til 400.000 kunder, har valgt el-handelsløsningen Midas fra Conscius som et vigtigt redskab i forretningsstyringen og vækstplanerne for de kommende år. Resultatet er en væsentlig reducering af papirarbejde, effektiv styring af forretningsgange og målrettet risikostyring.

Baggrund for valg af Midas

“Vi har valgt Midas for at understøtte vores strategi om vækst de kommende år. Gennem effektive salgsprocesser og smidige integrationsflader til bl.a. afregning og risikostyring, minimerer Midas vores operationelle risici og skaber yderligere fokus på dækningsbidrag og indtjening. Midas giver kontinuerligt overblik over vores åbne positioner og ruster os til konkurrencen om el-kunderne i de kommende år via veldefinerede produkter og fokus på selvbetjening,” udtaler Ole Vestergaard, Markedsdirektør hos SEAS-NVE.

Forventninger

SEAS-NVE har implementeret Midas medio september og har store forventninger til effekten af smidige salgsprocesser, åbne integrationsflader og bedre gennemsigtighed på tværs af organisationen. Samtidig bidrager Midas til at nedbringe risikoen mellem salg og indkøb gennem kontinuerligt fokus på åbne positioner.

På længere sigt er tanken, at Midas skal bidrage yderligere til SEAS-NVE’s forretning gennem øget funktionalitet og bedre integration mellem forretningsprocesser og it-systemer.

Hos Conscius ser vi frem til mange års positivt samarbejde med SEAS-NVE.

Tydelige resultater

Mindre end et år efter implementeringen kan SEAS-NVE nu mærke resultaterne af deres investering:

“SEAS-NVE har i 2012 implementeret et nyt system, Midas, som vi bruger til at håndtere elkontrakter. Med dette system har vi professionaliseret elsalget og elindkøbet yderligere, og det giver os et væsentligt bedre overblik over eksponeringen i elmarkedet. Det mindsker risikoen for tab, samtidig med at systemet automatiserer en del af kundeservicen, så du som kunde får hurtig og individuel service. På erhvervsmarkedet understøtter Midas mange af processerne omkring prisstillelse. Det betyder, at SEAS-NVE hurtigere kan reagere på erhvervsmarkedet”

SEAS-NVE, Årsrapport 2012

LÆS OGSÅ HVORDAN SEAS-NVE ANVENDER MIDAS’ BI DATA

Facts om SEAS-NVE

SEAS-NVE er Danmarks største andelsejede energi- og fibernetselskab, som blev grundlagt i 1912 og siden har leveret energi til det meste af Sjælland.

Ansatte

900
  • I Danmark

Kunder

560000
  • I Danmark

Balance

DKK19,2mia.
  • I 2017

Omsætning

DKK3,8mia.
  • I 2017

Hvordan kan vi hjælpe dig?

KOMPLEKSE DELE AF FORRETNINGEN HAR OFTE BEHOV FOR SPECIALUDVIKLEDE SOFTWARELØSNINGER, DA STANDARDLØSNINGER KOMMER TIL KORT.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe kunder med at udvikle løsninger, der hvor standard ikke dækker behovet, så de kan bevare deres konkurrencemæssige fordel eller som ofte udbygge den.

Kontakt os