Project Description

Ewii vil være Danmarks stærkeste forsyningssupermarked

IMPLEMENTERINGEN AF MIDAS ER EN DEL AF ET MODERNE, CLOUDBASERET OG FREMTIDSSIKRET DIGITALT ØKOSYSTEM, DER SKAL SIKRE INTELLIGENTE OG EFFEKTIVE ARBEJDSPROCESSER FOR EWII. 

EWII er et multiforsyningsselskab, der forsyner hele landet med energiløsninger, som giver luft på bundlinjen uden at gå på kompromis med miljøet. EWII’s fornemste opgave er at give deres kunder en god service gennem høj faglighed og personligt nærvær. EWII-koncernen arbejder med at forme fremtidens bæredygtige teknologier og nye intelligente løsninger med fremtidens behov og infrastruktur i højsædet.

Som en del af EWIIs IT-strategi, har de valgt at implementere Midas, som Azure cloud løsning, til prisberegning på erhvervskundesegmentet. Formålet med at implementere Midas i 2021, har været at få nedbragt tidsforbruget i pris- og tilbudsprocessen, hvilket skal sikre en øget rentabilitet og risikostyring på tværs af salgs- og porteføljeafdelingen.

Se mere om EWII

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

KOMPLEXE DELE AF FORRETNINGEN HAR OFTE BEHOV FOR SPECIALUDVIKLEDE SOFTWARELØSNINGER, DA STANDARDLØSNINGER KOMMER TIL KORT.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe kunder med at udvikle løsninger, der hvor standard ikke dækker behovet, så de kan bevare deres konkurrencemæssige fordel eller som ofte udbygge den.

Kontakt os