Project Description

Midas skaber værdi hos ecoSWITCH i Tyskland

DEN TYSKE ENERGISEKTOR ER I GANG MED EN OMFATTENDE TRANSFORMATION OG DIGITALISERINGSPROCESS, HVILKET KRÆVER FOKUS PÅ KONKURRENCEDYGTIGE PRODUKTER, PRISER OG SERVICES.

Igennem energiproduktion og handel via sin egen handelsplatform garanterer ecoSWITCH kundernes prissikkerhed og minimerer deres risici. ecoSWITCH har valgt el og gas handelsløsningen Midas fra Conscius som et vigtigt redskab i deres plan om at digitaliseringen af deres salgsprocesser. Resultatet er bl.a. en reduktion i manuelle processer, automatiseret priskalkulation samt trinløs overgang mellem tilbuds- og kontraktsfremstilling.

Baggrund for valg af Midas

”Den tyske energisektor er genstand for en større transformationsproces. For at sikre ecoSWITCHs forretningsaktiviteter erkendte vi behovet for at optimere vores operationelle processer. De fleste af disse processer er blevet udført manuelt og distribueret over forskellige afdelinger i virksomheden, og derfor var de ressource- og tidskrævende. Med implementeringen af ​​Midas er disse forskellige områder digital blevet forbundet”, udtaler Uwe Macharzenski, medlem af bestyrelsen for ecoSWITCH.

Forventninger

Med kunder, medarbejdere og bæredygtighed i fokus implementerer tyske ecoSWITCH AG Midas. Midas gør det muligt for energiselskaber at have fuld kontrol og indsigt i deres el- og gasforretning igennem hele kontraktens livscyklusproces – fra salg til slutkunder til porteføljestyring.

Hos Conscius ser vi frem til mange års positivt samarbejde med ecoSWITCH AG i Tyskland.

Tydelige resultater

Midas er gået live hos ecoSWITCH i Tyskland i december 2019:

”Implementeringen af ​​Midas er vellykket og løsningen er live hos ecoSWITCH. Vi kan tydeligt se den øgede værdi, som Midas tilfører ecoSWITCH. Nu tager det kun 5 sekunder for os at beregne en pris, hvor vi tidligere har brugt flere minutter i vores gamle system. Derudover kan alle vores kontrakter forlænges direkte i Midas”, udtaler Ferdinand Wolfram, salgschef hos ecoSWITCH

Hvordan kan vi hjælpe dig?

KOMPLEKSE DELE AF FORRETNINGEN HAR OFTE BEHOV FOR SPECIALUDVIKLEDE SOFTWARELØSNINGER, DA STANDARDLØSNINGER KOMMER TIL KORT.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe kunder med at udvikle løsninger, der hvor standard ikke dækker behovet, så de kan bevare deres konkurrencemæssige fordel eller som ofte udbygge den.

Kontakt os