Lidt om os

CONSCIUS BLEV GRUNDLAGT I 1999, OG VI HAR SIDEN SPECIALISERET OS INDEN FOR FINANS- OG ENERGIBRANCHEN, MEN BEGRÆNSER OS IKKE KUN TIL DETTE.

Vi har gennem årene fokuseret på at lære af vores kunder, og derfor har vi stort kendskab til de processer, forretningsgange og de særlige krav til sikkerhed, kvalitet og præstation, som disse brancher stiller til deres systemer.

Når du handler med os, handler du med en virksomhed, der leverer varen.

Hvad laver vi?

VI LEVERER SOFTWAREPRODUKTER TIL FINANS- OG ENERGI-BRANCHEN.

Vi udvikler vores produkter i tæt samarbejde med vores kunder, og vi sætter en ære i at forstå vores kunders forretning og forretningens udfordringer og potentiale. Sådan finder vi den korteste vej til løsningen på avancerede problemstillinger.

Resultatet er helstøbte løsninger, som er integreret til den eksisterende software-opsætning og tilpasset arbejdsgangen.

Se vores referencer
1999

Conscius grundlagt

1999

Kunder omfatter CSC, FKI Logistex, Haburi.com, Daarbak, Peter Justesen og EDC.

2003

Fokus på software til finans- og logistikverden

2003

Kunder omfatter Schur, FKI Logistex, HK, CBB, Billund Lufthavn, Post Danmark, Nykredit og PBS.

2007

Fokus på finansielle software-løsninger

2007

120+ finansielle kunder bl.a. Spar Nord Bank, Himmerland Sparekasse, Fionia Bank, Lån & Spar Bank, Debitor Registret, Terra Group og SDC.

2010

Midas udvikles og skaber et nyt forretningsben

2010

Med udviklingen af Midas får vi fokus på software til energisektoren, og udvider vores kundeportefølje med bl.a. SEAS-NVE, NEAS Energy og Jysk Energi.

2015

Udvikling af oliehandels-platform

2015

Men øget fokus på energibranchen kommer der flere kunder til bl.a. O.W. Bunker, Ørsted, AURA og SE.

2017

Vi flytter ind i vores nye hjem

2017

Vi har bygget vores nye domicil i Nørresundby – tæt ved Aalborg lufthavn, med masser af plads til at vokse og udvikle os på.

2018

ETRM går live hos vores første kunde

2018

Vi har udviklet et ETRM (Energy Trade Risk Management) system til Nordic Power Trading.

Skab nye og bedre løsninger

VI ER ALTID PÅ VEJ IMOD NOGET NYT. VORES AMBITIONSNIVEAU ER HØJT, OG VI SØGER AKTIVT INSPIRATION FRA VORES OMVERDEN – BÅDE DEN NÆRE OG DEN FJERNE.

Vi er alle eksperter inden for hver vores fag og inden for vores forretningsområder, og vi sørger for, at give hinanden plads til ideer og forslag til nye måder at løse opgaverne på. Det er gode forudsætninger for nye, innovative løsninger på branchespecifikke udfordringer.

Indenfor energibranchen har vi udviklet to løsninger; Midas og ETRM, som er med til at optimere virksomhedernes forretning, så de kan fokusere på deres kerneydelser.

Læs om Midas
Læs om ETRM

Ledelsen

Bettina Egerland
Bettina EgerlandCEO
Heidi Lynnerup Englund
Heidi Lynnerup EnglundHead of Business Development
Nicolaj Søndberg-Jeppesen
Nicolaj Søndberg-JeppesenCTO
Anne Kelter-Wesenberg
Anne Kelter-WesenbergHead of Products, Projects and MarCom

Hvordan kan vi hjælpe dig?

KOMPLEKSE DELE AF EN FORRETNING HAR OFTE BEHOV FOR SPECIALUDVIKLEDE SOFTWARELØSNINGER, DA STANDARDLØSNINGER OFTE KOMMER TIL KORT.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe kunder med at udvikle løsninger, der hvor standardløsningen ikke kan garantere en konkurrencemæssig fordel eller, som oftest, udbygge den.

Kontakt os

Vores kompetente kundeservice er altid klar til support på vores leverede systemer samt systemovervågning. Vores systemer er ofte forretningskritiske, og kræver derfor hurtig responstid og høj oppetid.

Kundeservices kontaktoplysninger