Conscius

Online marketing

Langt de fleste virksomheder er i skarp konkurrence med andre leverandører af lignende ydelser. Derfor er det alfa omega, at du formår at præsentere, hvorfor netop dine ydelser er i særklasse, og ikke mindst at din præsentation af dine ydelser bliver set af dine potentielle kunder. Dette kræver stor forståelse for, hvem dine kunder er, hvor de færdes, og hvordan de foretrækker at blive præsenteret for din forretning. Vi kan hjælpe dig med at få svar på disse spørgsmål, og derefter kan vi hjælpe med at tilpasse dit indhold og dine kanaler, så du kan nå dine kunder, der hvor de er.

Herunder kan du læse om nogle af de værktøjer, vi anvender:

SEO

Generelt kommer 50-80% af alle besøgende i dag fra søgemaskiner. Derfor er synlighed af dine sider i de forskellige søgemaskiner afgørende for, at netop din side bliver fundet. Jo hårdere konkurrence der er, jo sværere vil det være, at komme blandt de første søgeresultater. For at forbedre dine chancer for at blive set af potentielle og nuværende kunder, er der forskellige måder at optimere dine sider, således at de kommer så højt op i søgeresultatet som muligt. Vi kan hjælpe med at øge chancen for, at dine sider bliver set.

Google Analytics

Forståelse for brugeradfærd er i mange tilfælde nøglen til at forbedre din online tilstedeværelse. Google Analytics er et udmærket værktøj til at analysere, hvem der bruger dit website, hvor de kommer fra, hvordan de finder frem til dit site, og hvilken adfærd de udviser under besøget. Dette kan fx hjælpe med at afsløre forbedringsmuligheder i udformningen af dit website og dine andre digitale kanaler. Vi kan indsætte den nødvendige kode på dine websites, således at dine brugeres adfærd registreres og bliver tilgængelig i Google Analytics. Vi kan også hjælpe dig med at analysere de oplysninger, du får fra Google Analytics om dine sider, og derefter give forslag til forbedringer.

Content Marketing

Hvordan kan indholdet på dine websites være med til at positionere din virksomhed som den førende inden for dit felt? Med rette indhold på rette sted kan du brande dig selv som ekspert på dit felt og dermed tilbyde en merværdi i forhold til de konkrete ydelser, du leverer. Vi kan hjælpe dig med at definere, hvilke typer indhold, der taler til din målgruppe, samt hvor og hvordan dit indhold præsenteres bedst. Vi kan desuden være behjælpelige med selve udformningen af nyt indhold til dine sites.

Sociale medier

Hvis din målgruppe færdes på de sociale medier, bør du så ikke også være der? Vi kan hjælpe med at afdække de muligheder og udfordringer, der ligger i en tilstedeværelse på de sociale medier for netop din forretning. Vi tilbyder rådgivning i forhold til medievalg, indholdstyper, lanceringsstrategi, brugerinvolvering etc. Vi kan desuden tilbyde opsætning og vedligehold af dine sider.

Vil du høre mere?

Ovenstående er blot nogle af de værktøjer, vi arbejder med i forhold til online marketing. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine behov for at afdække, om de matcher vores kompetencer.

Vi kontakter dig gerne, hvis du indtaster dine oplysninger her.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 70 20 46 63.

Udvalgte Referencer


  seas

  nordjysk elhandel

  sdc