conscius

Midas skaber værdi hos SEAS-NVE

SEAS-NVE har valgt el-handelsløsningen Midas fra Conscius som et vigtigt redskab i forretningsstyringen og vækstplanerne for de kommende år. Mindre end et år efter implementeringen af kan koncernen nu mærke tydelige resultater af investeringen.

SEAS-NVE om Midas

SEAS-NVE har leveret et særdeles flot årsregnskab for 2012, og som en del af årsrapporten nævnes koncernens succesoplevelser med Midas:

"SEAS-NVE har i 2012 implementeret et nyt system, Midas, som vi bruger til at håndtere elkontrakter. Med dette system har vi professionaliseret elsalget og elindkøbet yderligere, og det giver os et væsentligt bedre overblik over eksponeringen i elmarkedet. Det mindsker risikoen for tab, samtidig med at systemet automatiserer en del af kundeservicen, så du som kunde får hurtig og individuel service. På erhvervsmarkedet understøtter Midas mange af processerne omkring prisstillelse. Det betyder, at SEAS-NVE hurtigere kan reagere på erhvervsmarkedet,"
SEAS-NVE, Årsrapport 2012.

SEAS-NVE

SEAS-NVE har rødder i den danske andelstanke og har dermed tradition for at lytte og reagere hurtigt på deres kunders ønsker. SEAS-NVE har:

  • 400.000 kunder og andelshavere
  • Over 700 ansatte
  • 2,8 mia i omsætning12,8 mia i balance

Hos Conscius ser vi frem til mange års positivt samarbejde med SEAS-NVE.

Vil du vide mere om Midas?

Læs mere om Midas her.

Vi kontakter dig gerne, hvis du indtaster dine oplysninger her. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: +45 70 20 46 63.