conscius midas

Vellykket implementering af Midas hos SEAS-NVE

Liberaliseringen af den danske energisektor kræver fokus på konkurrencedygtige produkter, priser og services. SEAS-NVE som leverer el og fibernet til 400.000 kunder, har valgt el-handelsløsningen Midas fra Conscius som et vigtigt redskab i forretningsstyringen og vækstplanerne for de kommende år. Resultatet er en væsentlig reducering af papirarbejde, effektiv styring af forretningsgange og målrettet risikostyring.

Baggrund for valg af Midas

"Vi har valgt Midas for at understøtte vores strategi om vækst de kommende år. Gennem effektive salgsprocesser og smidige integrationsflader til bl.a. afregning og risikostyring, minimerer Midas vores operationelle risici og skaber yderligere fokus på dækningsbidrag og indtjening. Midas giver kontinuerligt overblik over vores åbne positioner og ruster os til konkurrencen om el-kunderne i de kommende år via veldefinerede produkter og fokus på selvbetjening," udtaler Ole Vestergaard, Markedsdirektør hos SEAS-NVE. 

Forventninger til fremtidigt samarbejde

SEAS-NVE har implementeret Midas medio september og har store forventninger til effekten af smidige salgsprocesser, åbne integrationsflader og bedre gennemsigtighed på tværs af organisationen. Samtidig bidrager Midas til at nedbringe risikoen mellem salg og indkøb gennem kontinuerligt fokus på åbne positioner.

På længere sigt er tanken, at Midas skal bidrage yderligere til SEAS-NVE's forretning gennem øget funktionalitet og bedre integration mellem forretningsprocesser og it-systemer.