consius

MarketShare Depotløsning passerer endnu en vigtig milepæl

Med fokus på brugervenlighed og grafiske nyskabelser har MarketShare Depotløsning passeret endnu en vigtig milepæl. Værdipapirhandel via netbanken bliver i højere grad personlig og tilgængelig for alle investerings-interesserede bankkunder - og ikke blot forbeholdt de erfarne og professionelle.

Min Markedsplads

Depotløsningen fremstår som en personlig målrettet markedsplads, hvor overskuelige grafiske illustrationer - oste, grafer og nye sammenstillinger af tal og informationer - øger brugervenligheden og overskueliggør de lidt komplicerede lister, rækker af tal og informationer. Det bliver en langt mere imødekommende oplevelse at indhente markedsdata og følge med i sine investeringer.Præsentationer er tænkt ind på en ny måde, f.eks. hvad angår at få anskueliggjort:

  • Udvikling i kursværdi
  • Fordelinger: Type af værdipapir, region, sektor og valuta
  • Aktive ordrer og seneste handler
  • Mine vindere og tabere
  • Børstemperatur
  • Mine nyheder og Min kalender

Endvidere gives der mulighed for at sammenligne resultater - for eksempel med fiktive demo-porteføljer eller porteføljer placeret i andre pengeinstitutter. De forskellige sammenligninger giver større forståelse og et bedre beslutningsgrundlag, når der skal vurderes på investeringerne og evt. omlægges eller handles.

Personlig og målrettet brugeroplevelse

De fleste porteføljesystemer består af traditionelle skærmbilleder med generelle tal-lister og markedsinformationer. MarketShare Depotløsning - eller porteføljeløsning, som man også kunne kalde den - kombinerer data på nye måder, så informationerne er personligt målrettet og tilpasset den enkelte bankkundes behov og engagement. Data om egen portefølje suppleres først og fremmest med viden, som har relevans for den aktuelle porteføljes indhold.

Selvbetjening - også til bankens investeringskunder

Selvbetjeningsløsninger har eksisteret længe, når det handler om de mere almindelige bankservices i netbanken. Flere af de banker, som Conscius besøger, efterspørger nu en porteføljeløsning, som til en vis grad vil gøre det muligt for investeringskunder at betjene sig selv, når de vil holde sig opdateret, alarmeres og måske endda handle på egen hånd. Det vil sige mere selvbetjening også på investeringsområdet. Det handler om at fastholde investeringskunderne i banken, og ikke give dem anledning til at flytte til andre online investeringsportaler.

Ring venligst for mere information om MarketShares depotløsning på tlf. +45 70 20 46 63