conscius midas

Conscius' el-handelssystem fik navnet Midas

- opkaldt efter den græske sagnfigur Midas, som forvandlede alt, han rørte, til guld.

Tidens guld er rettidigt og troværdigt overblik, og vinderne bliver dem, som benytter de muligheder, IT giver, når der skal skabes overblik, effektiviseres og være styr på risici ved prissætning og afdækning. I tæt samarbejde med vores kunder har vi igennem en årrække udviklet el-handelssystemet, Midas. Systemet effektiviserer salgsarbejdet, sikrer risikostyringen og tilfører værdiskabende datagrundlag for business intelligence.

Blot 3 klik for at gennemføre et salg

Integration til kreditvurderingsinstitutter, energibørser og kundeprofiler i kombination med prekonfigurerede tilbud og kontrakter gør, at sælgeren med 3 klik kan udføre samtlige trin i salgsprocessen - fra kreditvurdering over produktvalg og prisberegning til kontraktskrivning.

Tiden fra tilbudsgivning til afdækning er afgørende

Hurtig transaktion giver mindre risiko, i særdeleshed i et dynamisk marked med svingende energipriser. Bl.a. kan Midas arbejde med en tidsfaktor, der forhindrer handlen, hvis den ikke gennemføres inden for et bestemt tidsrum. Det giver sikkerhed for, at der ikke indgås ufordelagtige handler, fordi markedsprisen i mellemtiden er steget. Endvidere overvåger og logfører Midas alle transaktioner, og sælgeren kan alarmeres, hvis vedkommende er på vej til at indgå en potentiel tabsgivende kontrakt.

Fokus på dækningsbidrag

Midas beregner automatisk den samlede fortjeneste på baggrund af de dækningsbidrag, sælgeren vælger, når tilbud oprettes. Det gør det lettere og hurtigere at overskue, om handlen er fordelagtig.

Det er sjældent, man kan påstå, at man har udviklet noget helt nyt og samtidig har mere end ti års erfaring. Ikke desto mindre er det tilfældet med Midas, der har rødder i finansbranchen, som Conscius siden 1999 har supporteret med IT-produkter, bl.a.  CMD og MarketShare. Energi- og finansbranchen fokuserer og konkurrerer på mange af de samme parametre, og vi udleder konstant synergieffekter og får gode idéer ud fra inspirationen på tværs.

Ring venligst for mere information om Midas på tlf. +45 70 20 46 63